Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OM OSS


Absolutt Betongsaging AS startet som et enkeltmannsforetak i 1998 av Eddy Skotte og ble til et aksjeselskap i 2004.

I dag er vi ett team bestående av 8 ansatte med lang erfaring og bred yrkesfaglig kompetanse. Ved ytterligere behov leier vi dyktige medarbeidere fra ulike samarbeidspartnere.

Helse, Miljø og Sikkerhet er en rød tråd i vårt daglige arbeid. Gjennom Romerike HMS senter har vi sikret oss gode rutiner vi opplever som tilfredsstillende for at du som kunde skal kjenne deg trygg og ivaretatt i det pågående arbeidet.

Det psykososiale arbeidsmiljøet i Absolutt Betongsaging AS opplever vi har betydning for kundens ivaretakelse. Derfor legger vi tilrette for at medarbeiderne våre skal opplevee en god arbeidsdag som igjen gir rom for videreutvikling og mestring. Dette skaper kvalitet i flere ledd.

Fornøyde kunder er vårt hovedmål. Kort leveringstid og løsningsorienterte medarbeidere sparer kunden for eventuelle bekymringer og unødvendige kostnader.

I Absolutt Betongsaging AS har vi fokus på gode resultater som oppnås ved rett valg av samarbeidspartnere og faglig dyktighet. Vi ser muligheter der andre ser begrensninger i små og store prosjekter.

 


Share on Facebook